Автомобільний совок для снігу Fiskars (141020)
Автомобільний совок для снігу Fiskars (141020)
UARU
Ім`я
Телефон
Адреса електронної пошти
Посилання на сторінку, де розташована форма
UA | RU
Контактна інформація

Полегшені інструменти для прибирання снігу Fiskars зроблені з легких матеріалів, щоб розвантажити вашу спину і полегшити роботу. Лінійка виробів Snow Light забезпечена алюмінієвими живцями з ергономічним пластиковим покриттям для комфортної роботи зі снігом.

Спеціальні ціни та умови для організацій: ФОП та юридичних осіб. Працюємо з ПДВ та прикріплюємо до вас особистого менеджера.

+38 (066) 333 93 51

+38 (067) 333 93 51

+38 (063) 333 93 51

або звертайтесь в онлайн-чат на сайті.

Відправляємо замовлення щодня без вихідних
Артикул:141020
799 грн.
Немає в наявності
Оплата частинами, розстрочка 3 місяці Privatbankx 3 міс.
Знайшли дешевше? Купуйте у нас зі знижкою!
Ваше iм'я
Телефон
Посилання (де знайшли дешевше)
Ціна (яку знайшли дешевше)
Посилання на сторінку, де розташована форма

Опис автомобільного совка для снігу Fiskars (141020):

Автомобільний совок для снігу від відомого фінського виробника Fiskars є саме тим інструментом, який повинен знаходиться в багажнику кожного авто. Даний інструмент відмітний полегшеною конструкцією, компактними розмірами і неймовірною ефективністю використання. Легка вага і невеликі розміри совка для снігу дозволяють не тільки перевозити його в багажнику, але і брати з собою в похід або на відпочинок на природі.

Головною відмінною особливістю даного інструменту є полегшена конструкція, яка дозволяє значно знизити навантаження на спину і плечі під час роботи. Автомобільний совок виконаний з висококласного алюмінієвого сплаву, завдяки чому не піддається корозії. Держак совка має спеціальне антиковзаюче покриття, завдяки чому надійно лежить в руках. Варто також відзначити, що захисне покриття ручки не піддається впливу навколишнього середовища, а це означає, що такий совок можна використовувати як в жаркий день, так і в сильний мороз. Ергономічна конструкція лопати гарантує зручність і комфорт використання.

Особливу увагу варто звернути на форму ковша. Загнуті краї дозволяють більш ефективно розгрібати снігові замети. Покриття ковша запобігає прилипання до інструменту мокрого снігу.

Тип товару
Інструмент
Бренд
Fiskars
Тип
лопата
Види лопат
для авто
Довжина см
71.5
Вага кг
0.75
Матеріал
Алюміній
Гарантія
25 років
Оберіть мову сайту:

Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

Вам виповнилося 18 років?