Лопата для автомобіля і кемпінгу Fiskars (131520)
Лопата для автомобіля і кемпінгу Fiskars (131520)
UARU
Ім`я
Телефон
Адреса електронної пошти
Посилання на сторінку, де розташована форма
UA | RU
Контактна інформація

Лопата Автомобільна Fiskars Safety Camping and Car Spade (131520), легка Автомобільна лопата для кемпінгу, не тоне у воді, довговічне, жорстке і міцне алюмінієве лезо, шестикутний держак з поліпропілену, що гарантує хороший захоплення. Стійка до низьких температур.

Спеціальні ціни та умови для організацій: ФОП та юридичних осіб. Працюємо з ПДВ та прикріплюємо до вас особистого менеджера.

+38 (066) 333 93 51

+38 (067) 333 93 51

+38 (063) 333 93 51

або звертайтесь в онлайн-чат на сайті.

Відправляємо замовлення щодня без вихідних
Артикул:131520
749 грн.
Немає в наявності
Оплата частинами, розстрочка 3 місяці Privatbankx 3 міс.
Знайшли дешевше? Купуйте у нас зі знижкою!
Ваше iм'я
Телефон
Посилання (де знайшли дешевше)
Ціна (яку знайшли дешевше)
Посилання на сторінку, де розташована форма

Опис лопати для автомобіля і кемпінгу Fiskars (131520):

Лопата для автомобіля і кемпінгу виробництва відомої фінської компанії Fiskars стане відмінним помічником для виконання різного роду завдань. Особливою ефективністю даний інструмент примітний в процесі догляду за садом, а також в поході. Завдяки легкій і компактній конструкції таку лопату практично брати з собою в подорож і перевозити в багажнику автомобіля.

Невелика вага даного інструменту гарантує практичність і зручність використання. Гостре лезо лопати виконано з полегшеного алюмінієвого сплаву, який не піддається корозії. Ідеально підходить для копання і пересипання грунту, прибирання снігових заметів, а також стане в нагоді автомобілісту на бездоріжжі.

Особливу увагу варто звернути на шестикутний держак лопати, який виконаний з полімерного поліпропілену. Даний матеріал стійкий до важких умов експлуатації, низьких температур навколишнього середовища, а також відмітний підвищеною стійкістю до зносу. Шестикутна ручка гарантує максимально зручний і надійний захват, не вислизне з рук навіть при інтенсивній роботі.

Лопата Fiskars для автомобіля і кемпінгу займає зовсім небагато місця, надлегка і надійна у використанні. Завдяки невеликій вазі даний інструмент не тоне у воді.

Тип товару
Інструмент
Бренд
Fiskars
Тип
лопата
Види лопат
для авто
Довжина см
70
Вага кг
0,479
Матеріал
пластик, алюміній
Гарантія
25 років
Оберіть мову сайту:

Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

Вам виповнилося 18 років?