Намет Totem Apache 3, TTT-007.09
Намет Totem Apache 3, TTT-007.09
UARU
Ім`я
Телефон
Адреса електронної пошти
Посилання на сторінку, де розташована форма
UA | RU
Контактна інформація

Намет Totem Apache кемпінгова 3х місцева, двошарова з великим тамбуром має два входи, які забезпечені москітною сіткою для захисту від комах.

Спеціальні ціни та умови для організацій: ФОП та юридичних осіб. Працюємо з ПДВ та прикріплюємо до вас особистого менеджера.

+38 (066) 333 93 51

+38 (067) 333 93 51

+38 (063) 333 93 51

або звертайтесь в онлайн-чат на сайті.

Відправляємо замовлення щодня без вихідних
Артикул:TTT-023
5 162 грн.
Під замовленняДоставка 1-5 днів
Оплата частинами, розстрочка 4 місяці Privatbankx 4 міс.
Знайшли дешевше? Купуйте у нас зі знижкою!
Ваше iм'я
Телефон
Посилання (де знайшли дешевше)
Ціна (яку знайшли дешевше)
Посилання на сторінку, де розташована форма


Опис намети Totem Apache 3, TTT-007.09:

Намет Тотем Апача кемпінгова 3х місцева, двошарова з великим тамбуром має два входи, які забезпечені москітною сіткою для захисту від комах. Просторий тамбур зі знімною підлогою. Всі шви намету проклеєні для забезпечення водонепроникності. Тент намету має стійкий до ультрафіолету Зовнішній тент. Також зовнішній тент просочений особливою речовиною, яка стримує поширення полум'я. Вхід спального відділення продубльований москітною сіткою.
У спальному відділенні намету з комфортом розмістяться три людини. Всі дрібниці знайдуть свої місця в кишенях, які є як на стінках внутрішнього намету, так і під стелею. Гачок під куполом послужить кріпленням для ліхтарика. D-подібна конструкція дверей і спеціальні блискавки One-Touch дозволять досить легко відкривати їх навіть із зайнятими руками. В кімнаті. зручно облаштовуватися і переодягатися стоячи в повний зріст. Якісне провітрювання забезпечують легкий "дихаючий" матеріал, з якого виконана намет, два великих вентиляційних вікна і два входи, продубльованих москітною сіткою. Пол спального відділення виконаний з армованого поліетилену (терпаулінга) і стійкий до стирання.
Тент намету вологостійкий, з вентиляцією і вікнами, оброблений спеціальним складом, що поглинає ультрафіолетові промені, завдяки чому намет практично не нагрівається під палючим сонцем. Вікна тенту, в залежності від погодних умов, можна відкривати цілком, частково, або зовсім щільно закрити в негоду. Спеціальне просочення, що затримує поширення вогню-запорука безпечного сусідства з багаттям. Для надійної вологостійкості всі шви тенту і інших частин намету проклеєні термоусадочною стрічкою. Регульована довжина відтяжок і вплетення з світловідбиваючої нитки - це запорука стійкості намети на землі, а Вас в темряві на ногах. Кріпляться до землі за допомогою міцних металевих кілочок.
У місткому, високому тамбурі Ви вільно розмістите склад речей, а в крайньому випадку і додаткові спальні місця. У цій моделі намету не передбачений знімний підлогу в тамбурі, але вирішенням цієї проблеми може стати терпаулінговий тент потрібного розміру
Особливість збірки цього намету в конструкції з зовнішнім каркасом. В першу чергу встановлюється тент, після чого внутрішній намет досить легко підвішується, завдяки сучасній системі кліпс. Зручна сумка для перенесення з міцними ручками захистить її від пошкоджень, пилу і бруду під час перевезення або зберігання.

Тип товару
Намет
Тип
намет
Бренд
Totem
Місткість
тримісні
Конструкція
двошаровий
Призначення
кемпінговий
Форма
півсфера
Сезон
літо, весна-осінь
Протимоскітна сітка
є
Кількість кімнат
однокімнатний
Кількість входів
2 входи
Наявність тамбура
є
Колір
Зовнішній тент
100% поліестер 75D /190T WR PU 1500 мм в ст
Каркас
скловолокно (fiberglass)
Внутрішній намет
100% дихаючий поліестер 68D/68D 190T
Підлога
Армований поліетилен (терпаулінг)
Особливість
Два великих вентиляційних вікна
Габарит
220 x 320 см
Довжина
320 см
Висота
190 см
Ширина
220 см
Вага
5.85 кг
Гарантія
1 рік
Теги:
Тотем
Оберіть мову сайту:

Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

Вам виповнилося 18 років?