Намет Wechsel Exogen 1 ZG Green (231048)
Намет Wechsel Exogen 1 ZG Green (231048)
UARU
Ім`я
Телефон
Адреса електронної пошти
Посилання на сторінку, де розташована форма
UA | RU
Контактна інформація
Нове надходження

Wechsel Exogen 1-чудова ультралегкий намет, призначена в першу чергу для одиночних тривалих походів і складних сходжень в непередбачуваних погодних умови, коли мала вага спорядження настільки важливий, наскільки і його надійність.

Спеціальні ціни та умови для організацій: ФОП та юридичних осіб. Працюємо з ПДВ та прикріплюємо до вас особистого менеджера.

+38 (066) 333 93 51

+38 (067) 333 93 51

+38 (063) 333 93 51

або звертайтесь в онлайн-чат на сайті.

Відправляємо замовлення щодня без вихідних
Артикул:DAS301049
17 868 грн.
Немає в наявності
Оплата частинами, розстрочка 4 місяці Privatbankx 4 міс.
Знайшли дешевше? Купуйте у нас зі знижкою!
Ваше iм'я
Телефон
Посилання (де знайшли дешевше)
Ціна (яку знайшли дешевше)
Посилання на сторінку, де розташована форма

Опис намети Wechsel Exogen 1 ZG Green (231048):

Прихильники легкохідного туризму небезпідставно заявлять, що є і більш легкі моделі наметів. Але чи багато таких суперлегких моделей мають повноцінну двошарову конструкцію, каркас з шістьма точками опори в землю, повноцінне спальне місце і великий обсяг внутрішнього простору, місткий тамбур, де без проблем можна приготувати обід на газовому пальнику, не побоюючись пошкодити намет, і водозахист 5000 мм в. ст.

Каркаси з хабовим з'єднанням дуг, що мають 4 точки упору в землю, використовуються багатьма виробниками як альтернатива класичної купольної схемою. Однак інженери Wechsel розвинули ідею і вдосконалили цю конструкцію, збільшивши центральну дугу, і отримавши 6 точок упору в землю. Завдяки даному рішенню, намет придбала значну стійкість до вітрових і снігових навантажень, покращений опір намокання, і збільшений в обсязі тамбур. Свободностоящая конструкція каркаса вимагає мінімум місця для установки, так як не потребує обов'язкового кріпленні кілочками і відтяжками. Функціональність намету можна розширити завдяки придбанню додаткового статі( купується окремо), який захищає основний підлогу намету від пошкоджень, утворює підлогу в тамбурі, і разом із зовнішнім тентом і каркасом дозволяє використовувати намет як швидкозбірне літнє укриття. Двостороннє силіконове покриття тенту збільшило міцність матеріалу на розрив, а поліуретанове покриття підлоги забезпечило стійкість до проколів, що дуже важливо для підлоги при використанні намету, як в лісистій, так і на кам'янистій місцевості.

Нуль-Лінія G - лінійка невагомих наметів (Zero Gravitation - невагомість). Якщо ви шукаєте намет для тривалих походів в гори і подорожей крізь вітер, дощ і сніг, якщо вам необхідно врахувати кожен грам, тому що ви один на один з природою і весь ваш багаж за плечима, якщо ви цінуєте чудову якість, функціональність кожної деталі і високі стандарти комфорту, - тоді лінійка спорядження Wechsel Нуль-G Лінія неодмінно приверне вашу увагу. При розробці наметів серії Нуль-G Лінія основна увага була приділена зменшенню ваги спорядження. Однак зниження ваги досягається не ціною надійності намету, а завдяки застосуванню найбільш технологічних матеріалів і конструкцій. Алюмінієвий каркас виконаний з легких, але надійних корейських дуг Yunan. Тент має силіконове покриття, підвищену міцність на розрив (в 3 рази вище, ніж у лінійки Travel Line), і опірність впливу ультрафіолету. При цьому всі моделі Wechsel лінійки Нуль-G Лінія мають практичні входи і достатньо місця для відпочинку і для речей. Ця лінійка наметів захопить велотуристів, альпіністів і шанувальників легкохідного туризму.

Намет Wechsel Exogen 1 ZG Green був протестований експертом найбільш авторитетного в галузі товарів для відпочинку і туризму німецького видання Надворі, і рекомендована, як легка, але при цьому простора і зручна намет для одиночних походів, відповідна заявленим характеристикам. Експерти видання Outdoor щомісяця відбирають і тестують продукцію в різних товарних категоріях, і рекомендують своїм передплатникам кращі зразки.

Технічна характеристика:

  • Тип: Намет
  • Форма: купол (півсфера) з хабовим з'єднанням дуг
  • Місткість: 1 людина
  • Загальне число входів /приміщень: 1 /1
  • Конструкція: двошарова
  • Наявність тамбура /кількість: є /1
  • Каркас: "Yunan", алюмінієвий сплав Alu 7001 T6 EF, ∅ 9.5 мм, торцеві наконечники «Shok Tip» ∅ 8.6 мм з матеріалу Acetal® (1 дуга - 15 попередньо вигнутих секції з хабовим з'єднанням, 1 дуга-7 попередньо вигнутих секцій)
  • Матеріал зовнішнього тенту: Nylon 20D 240T Ripstop Double Siliconszed DWR, 3000 мм в. ст., зміцнена структура Ripstop, двостороннє силіконізоване покриття і водовідштовхувальне просочення, щільність - 48г/м2, міцність на розрив - 7 кг.
  • Матеріал внутрішнього намету: Nylon 20D 280T Ripstop DWR, зміцнена структура Ripstop, водовідштовхувальна дихаюча тканина, щільність-38 г /м2
  • Матеріал дна: Nylon 40d 240T Ripstop PU DWR, 5000 мм в. ст., проклеєні шви, водовідштовхувальне просочення, Щільність - 110 г /м2
  • Матеріал москітної сітки: Nylon NoSeeUm 20D DWR
  • Призначення: легкохідний туризм, велотуризм, Альпінізм
  • Колір: Green (темно-зелений)

Габарити і вага:

  • Внутрішній намет( Д х Ш х В): 215 х 70 х 95 см
  • Зовнішня намет( Д х Ш х В): 220 х 160 х 95 см
  • У складеному вигляді: 45 x 15 х 15 см
  • Вага намету (без чохла, ремкомплекту і кілочок): 1.34 кг
  • Вага намету (в повній комплектації): 1.52 кг

Особливості конструкції:

  • Основні переваги купольної намети з хабовим з'єднанням п'яти дуг і однієї перехресної дугою, в порівнянні з класичною купольною схемою, в досягненні помітно більш високої стійкості і більшого внутрішнього обсягу без збільшення власної ваги. Каркас має 6 точок упору в основу, завдяки чому і досягається висока стійкість і опір навантажень. Перехресна дуга без хабових з'єднувачів збільшує обсяг тамбурів і дає необхідний натяг каркасу для швидкого відведення опадів. Каркас намету дозволяє встановлювати її навіть без закріплення кілочками і розтяжками, таким чином намет вимагає менше часу на збірку і менше місця для установки.
  • Спочатку до каркасу приєднується внутрішній намет, після чого накривається зовнішнім тентом. Така схема установки дає можливість розмістити каркас з внутрішнім наметом на найбільш зручному і рівному місці перед тим як закріпити Зовнішній тент і розтяжки. Крім того каркас з внутрішнім наметом можна використовувати окремо від зовнішнього тенту в літні спекотні ночі. Внутрішній намет кріпиться до дуг за допомогою гачків.
  • У верхній половині дверей внутрішнього намету розміщена москітна сітка.
  • Тамбур намету не провисає під своєю вагою завдяки упору на дугу каркаса, що збільшує його внутрішній простір і покращує відведення вологи з тенту.
  • Збільшена довжина і ширина спального місця, що перевищує мінімальні допустимі розміри прийнятих стандартів. Спальне місце має чітко прямокутну форму і не звужується ні у верхній ні в нижній частині, що забезпечує комфорт під час сну і більше вільного простору в наметі.
  • Дуги каркаса мають кольорове маркування, що збігається з кольоровим маркуванням фастексів, що допомагає швидко і безпомилково встановити намет на місцевості. Дуги на стільки якісно підігнані і натягнуті, що створюється враження, ніби вони складаються самі після того як були вилучені з чохла.
  • Намет має 2 великих вентиляційних клапана ВЕРХІВКА, розташованих з боків намету з боку ніг і голови. По висоті клапана розміщені у верхній третині стінок, таким чином, забезпечується правильна вентиляція внутрішнього намету і зовнішнього тенту, запобігає утворенню конденсату і регулюється внутрішня температура. Клапана фіксуються жорстким фіксатором на застібці Velcro і не створюють небажаного шуму навіть під поривчастим вітром. Частина внутрішнього намету виконана з сітки NoSeeUm, що також покращує провітрюваність.
  • Одна половина вхідних дверей має спеціальну фурнітуру, що дозволяє використовувати її в якості навісу від сонця або дощу, застосувавши трекінгові палиці в якості опори і зафіксувавши їх відтяжками.
  • Оскільки силіконове покриття має адгезивні властивості і не дає можливості проклеїти шви, всі шви тенту і чохла намету зшиті за допомогою комбінованих поліестерово-бавовняних ниток, які при попаданні на них вологи розширюються, і додатково герметизують шов, не даючи волозі проникнути всередину.
  • Усередині намету передбачені об'ємні сітчасті кишені для розміщення необхідних дрібниць.
  • Система контролю натягу відтяжок реалізована за рахунок застосування спеціально призначеної фурнітури. Відтяжка надійно фіксується, а для зміни сили натягу немає необхідності змінювати положення кілочків - досить пересунути повзунок на відтяжці.
  • Відтяжки намету виконані з надміцного матеріалу Dyneema®, що виключає розрив Відтяжки навіть при сильному поривчастому вітрі. Відтяжки пофарбовані в жовтий колір і мають вплетену відбиваючу нитку, завдяки чому вони залишаються добре помітними в світлий час доби, і темний час доби в світлі ліхтарика.
  • Фастекси з'єднання внутрішнього намету і зовнішнього тенту розгорнуті таким чином, щоб контроль натягу тенту можна було легко зробити однією рукою. Пряжки петель фіксації тенту кілочками також регульовані.
  • Подвійні петлі нижнього борту тенту забезпечують необхідну варіативність фіксації, що вкрай важливо для якісної натяжки тенту при установці намету на кам'янистому грунті, коли кілочки можна зафіксувати тільки в певних точках на місцевості де немає каменів.
  • Надлегкі алюмінієві кілочки (вага кожного становить всього 10 грам) мають форму клина, через що більш стійкі до згинання і краще фіксуються в грунті. Вони мають спеціальні пази для кріплення відтяжок. Крім того, вони оснащені жовтою петлею з матеріалу Dyneema®, завдяки чому стають більш помітними (їх складно втратити), і їх простіше витягувати з грунту.
  • Чохол намету виконаний з того ж матеріалу, що і тент, відповідно є легким, міцним і надійно захищає вміст.

Матеріал:

  • Yunan Alu 7001 T6 Екологічно Чистий. Корейська компанія Грецький, чиї дуги використані в конструкції даного намету, є одним з двох світових лідерів з виробництва легких і міцних, екологічно чистих дуг для наметів. Матеріал дуг-високоміцний загартований сплав на основі алюмінію. Основний його склад Al-Zn-Mg-Cu і температурна Гарт обумовлюють більш високу міцність, більш високий модуль пружності, і найнижчий коефіцієнт залишкових деформацій в порівнянні з іншими популярними сплавами алюмінію. За співвідношенням міцності на одиницю ваги Alu 7001 T6 перевершує сталь і сплави титану. На сьогоднішній день даний алюмінієвий сплав є стандартом для виробництва найбільш надійних і легких алюмінієвих каркасів наметів.
  • Ацеталь® - Спеціальний полімерний матеріал, що поєднує такі властивості як мала вага, порівнянний з вагою пластика, високу твердість, порівнянну з твердістю металів, зносостійкість в сухому і вологому середовищі, еластичність і стійкість до ударів. Наконечники дуг, виконані з цього матеріалу, мають малу вагу і практично необмежений термін служби.
  • Nylon 20D 240T Ripstop Double Siliconszed DWR, 3000 мм в. ст. - ультралегка, і при цьому дуже щільна і міцна тканина з товщиною нитки 20D, щільністю 240T, вагою 48 г/м2 і міцністю на розрив - 7 кг.висока міцність на розрив обумовлена не тільки властивостями самого нейлону, але також високою щільністю тканини, структурою плетіння ниток Ripstop і двостороннім силіконізованим покриттям. Стійкість тканини до проникнення вологи відповідає показнику гідростатичного тиску 3000 мм в.ст. просочення DWR володіє гідрофобними властивостями і перешкоджає скупченню вологи і подальшого намокання тканини. Тканина має підвищену стійкість до UV-випромінювання.
  • Нейлон 20D 280T Ripstop DWR - ультралегка гладка дихаюча тканина з товщиною нитки 20D і щільністю 280T. поліамідні волокна тканини володіють значною міцністю, ще більш збільшеною за рахунок структури переплетення Ripstop. Просочення DWR володіє гідрофобними властивостями і перешкоджає скупченню вологи від конденсату, і подальшого намокання тканини.
  • Нейлон 40D 240T Ripstop PU DWR, 5000 мм в. ст. - легка і міцна тканина з товщиною нитки 40d, щільністю 240T і вагою 110 г/м2. Поліамідні волокна тканини володіють значною міцністю, ще більш збільшеною за рахунок структури переплетення Ripstop. Завдяки поліуретановому покриттю, стійкість тканини до проникнення вологи відповідає показнику гідростатичного тиску 5000 мм в.ст. те ж поліуретанове покриття обумовлює високу стійкість до проколів, що дуже важливо для матеріалу дна намету. Просочення DWR володіє гідрофобними властивостями, перешкоджає скупченню вологи і подальшого намокання тканини.
  • Нейлоновий ніс 20D DWR - спеціальне плетіння сітки noseeum дозволяє створити 1054 отвори на квадратний дюйм, що гарантує захист від проникнення будь-яких комах, а також не створює ефекту сітки перед очима при огляді місцевості зсередини намету. Міцна сітка з поліамідних ниток з товщиною 20D має водовідштовхувальне просочення.
  • Обладнання YNS - у наметах серії Zero-G Line використана пластикова фурнітура YNS. Отримавши 46 патентів на інноваційні винаходи, компанія застосовує їх при виробництві високоякісної фурнітури виключно для товарів напрямку аутдор. Якість даної фурнітури не поступається зразкам більш іменитих американських і японських брендів.
  • Dyneema®. Під цим брендом випускається ультраміцний високомолекулярний поліетилен (HPPE). Цей матеріал в 15 разів міцніше сталі, на 40% міцніше, ніж кевлар, при цьому володіє вкрай малою вагою (легше води), зносостійкістю і стійкістю до агресивних середовищ, ультрафіолету і гамма-випромінювання, морозостійкий, не сприйнятливий до вигинів і не розтягується під навантаженням. Матеріал широко використовується у військовій промисловості, для виробництва тросів і канатів, а також останнім часом і для виробництва туристичного спорядження. Слоган Dyneema® каже: "Це не має значення, поки це дійсно не має значення. В міцності немає компромісів. Dyneema® з тобою, коли це важливо". Саме тому Відтяжки наметів Wechsel серії Zero-G Line виконані з Dyneema®.

Відповідність стандартам:

  • ISO 811-1981 - міжнародний стандарт, що підтверджує заявлений рівень водостійкості матеріалу намету. Випробування матеріалу гідростатичним тиском проводяться з метою визначення стійкості до проникнення води. Водостійкість намети 3000 мм в.ст. при правильній установці намету обгрунтовано вважається достатньою, і перевищує більш ніж в 2 рази нормативні вимоги до тентів водонепроникних наметів.
  • ISO 13937-4 - стандарт, що визначає опору тканини на подвійний розрив. Рівень міцності тканини 7 кг, означає, що до місця складався розриву тканини потрібно докласти зусилля 7 кг, спрямоване в протилежні сторони для того, щоб збільшити розрив. Міцність 7 кг є відмінним показником для ультратонких наметових нейлонових тканин з силіконовим покриттям.
  • ISO 5912:2011 - міжнародний стандарт, що визначає розміри спальних місць наметів, і підтверджує їх безпечне і комфортне використання

Комплектація:

  • Зовнішній тент - 1 шт.
  • Внутрішній намет - 1 шт.
  • Розкладні алюмінієві дуги-6 шт. (п'ять з них з'єднані алюмінієвими хабовими з'єднувачами в один каркас)
  • Кілочки (алюмінієві у формі клина) - 10 шт.
  • Відтяжки ( ультраміцні з матеріалу Dyneema®) - 4 шт.
  • Ремкомплект (для дуг і намету) - 1 шт.
  • Чохол з тканини Nylon 20D 240T Ripstop Silicon DWR з ручкою - 1 шт.
  • Інструкція по збірці (вшита в чохол)

Особливості експлуатації та догляду для продовження терміну служби:

  • Бажано не укладати намет мокрою в чохол. Якщо можливості повністю просушити намет немає, - це необхідно зробити при першій зручній можливості.
  • Не допускається використання будь-яких хімічних розчинників і агресивних засобів для виведення плям для чищення намету. Рекомендується використовувати господарське мило, воду і м'яку губку.
  • Каркас і кілочки після експлуатації намету варто очистити від бруду вологою губкою, витерти сухою ганчіркою і упакувати в комплектні чохли.
  • Намет необхідно зберігати в провітрюваному сухому приміщенні, по можливості без чохла.
  • Прання і глибока чистка вироби допускається тільки відповідно до зазначених на бирці наметі рекомендаціями.

Виробник: Wechsel (Німеччина)

Термін гарантії: 2 роки

Тип товару
Намет
Бренд
Wechsel
Місткість
одномісні
Конструкція
двошаровий
Призначення
пляжний, для пеших и горных походов, для туризма, для рыбалки
Форма
півсфера
Наявність тамбура
є
Колір
Зовнішній тент
Nylon 20D 240T Ripstop Silicon DWR, 3000 мм в.ст.
Каркас
"Yunan", алюминиевый сплав Alu 7001 T6 EF, ∅ 9.5 мм
Внутрішній намет
Nylon 20D 280T Ripstop DWR
Підлога
Nylon 40D 240T Ripstop PU DWR, 5000 мм в.ст.
Особливість
Повышенная устойчивость благодаря модифицированной купольной конструкции; Увеличенный объем тамбура; Цветовая маркировка дуг и фастексов; 2 больших вентиляционных клапана; Сверхпрочный материал оттяжек Dyneema; Антимоскитная сетка NoSeeUm; Внутри палатки
Довжина
160 см
Висота
95 см
Ширина
220 см
Вага
1.52 кг
Упаковка
450x150x150 мм
Гарантія
2 роки
Теги:
Зміна
Оберіть мову сайту:

Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

Вам виповнилося 18 років?