Точильний верстат Ruixin Touch Pro Ultra (30082) + камені 4шт + мультитул 62005
Точильний верстат Ruixin Touch Pro Ultra (30082) + камені 4шт + мультитул 62005
UARU
Ім`я
Телефон
Адреса електронної пошти
Посилання на сторінку, де розташована форма
UA | RU
Контактна інформація
Нове надходження

Модель Ruixin 30082 Touch Pro підходить для заточування самих різних ножів: від кухонних, до мисливських або туристичних. Працює ця точилка і з іншими інструментами, а її основна перевага — це можливість для користувачів самостійно налаштовувати кут заточування. У комплект з нею входить чотири камені.

Спеціальні ціни та умови для організацій: ФОП та юридичних осіб. Працюємо з ПДВ та прикріплюємо до вас особистого менеджера.

+38 (066) 333 93 51

+38 (067) 333 93 51

+38 (063) 333 93 51

або звертайтесь в онлайн-чат на сайті.

Відправляємо замовлення щодня без вихідних
Артикул:ruixin-30082-62005
920 грн.
Немає в наявності
Оплата частинами, розстрочка 3 місяці Privatbankx 3 міс.
Знайшли дешевше? Купуйте у нас зі знижкою!
Ваше iм'я
Телефон
Посилання (де знайшли дешевше)
Ціна (яку знайшли дешевше)
Посилання на сторінку, де розташована форма

Опис точильного верстата Ruixin 30082 Touch Pro:

Удосконалена точильна система 30082 дозволяє реалізувати по-справжньому якісну заточку, з якою ваш ніж буде дійсно гострим. Природно, при цьому є можливість вибору кута заточування. Робота з ножами на точильному пристрої 30082 дозволяє домагатися хороших результатів навіть недосвідченим точильникам, що займаються приведенням в порядок своїх ножів щоденного використання. У комплекті з точилкою йде ряд брусків на пластиковій основі. Така різноманітність брусків диктується типом зернистості, всього чотири - на 120, 320, 600 і 1500 одиниць. Всі вони, а також синій маркер, зберігаються в чохлі-органайзері з кордури. Крім того, в наборі є і м'яка серветка. Інструкція з докладними схемами допомагає розібратися в пристрої і збірці пристосування. За допомогою шарнірного з'єднання станина кріпиться до конструкції, розміщеної на підставці з присоскою. Присоска фіксує точилку на стільниці або будь-якій плоскій поверхні. При цьому вона повинна бути не фактурною, а гладкою, інакше присоска не буде триматися. Краще варіант-керамічна плитка.

Щоб задати кут заточування-переміщаємо вертикальну стійку до тієї чи іншої кольорової позначки. Конкретне позначення кольорового маркування:

  • чорний-30 градусів;
  • червоний-25 градусів;
  • зелений-20 градусів;
  • жовтий-15 градусів;
  • синій - 10 градусів.

Всього з точилкою використовується чотири бруска. Зернистість відображена числом на кожному з абразивних каменів. Більше число означає дрібну зернистість, менше, що зернистість крупніше і брусок більш грубий. Коли клинок занадто затуплений або потрібно переточка на інший кут – використовуємо спочатку брусок найбільшої зернистості (120 або 320 одиниць). Потім черга середньої грубості-бруска з позначенням "600". Завершуємо заточку найбільш делікатним - з написом "1500". Простий правці і постійної підтримки гостроти досить брусків з показниками 600 і 1500.

Брусок, за допомогою фіксаторів і пружини, закріплюємо на штанзі. При цьому його пластикова частина лягає на потрібні виїмки. Відпускаючи пружину, ми фіксуємо брусок.

Кілька основних порад при роботі з точилкою 30082:

  • Вона є простим і зручним пристроєм, проте краще тренуватися і закріплювати навички, використовуючи той ніж, який не шкода.
  • Краще на початковому етапі тренуватися з ножем, що має клинок ширше-з таким легше вчитися правильно закріпленню і контролю при заточування.
  • Частково точильні бруски просто не задіюються, тому краще час від часу їх переставляти, тоді робоча поверхня буде зношуватися більш рівномірно.
  • Виникає при заточуванні пил забиває бруски, після чого вони починають без толку ковзає по лезу. Чистять і миють їх з теплою водою, використовуючи миючий засіб і жорстку сторону губки.
  • Надлишкові зусилля не потрібні. Краще зробити кілька рухів, ніж одне грубе з сильним натисканні.
  • * Ніякі інструкції або огляди не навчать всім тонкощам, хороших результатів дозволяє домогтися практика.

У ПОДАРУНОК - МУЛЬТИФУНКЦІОНАЛЬНИЙ НІЖ 62005:

НІЖ, ПИЛА, НОЖИЦІ, ІНСТРУМЕНТ ДЛЯ ЧИЩЕННЯ РИБИ, КОНСЕРВНИЙ НІЖ, ПЛЯШКОВА ВІДКРИВАЧКА, ХРЕСТОВА ВИКРУТКА, ПРЯМА ВИКРУТКА, ШТОПОР, НАПИЛОК, ШИЛО

Тип товару
Точила для ножів
Бренд
Ruixin
Тип
механічні точила, професійні точила, точильні верстати, набір
Матеріал точила
синтетичний
Для лез
зі звичайним лезом, із серрейторним лезом
Зернистість
120 грит, 320 грит, 600 грит, 1500 грит
Гарантія
14 днів

Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

Вам виповнилося 18 років?