Сокира Gerber Freescape Hatchet, 31-002536
Сокира Gerber Freescape Hatchet, 31-002536
UARU
Ім`я
Телефон
Адреса електронної пошти
Посилання на сторінку, де розташована форма
UA | RU
Контактна інформація

Бажаєте придбати якісну сокиру, яка виручить вас під час походу? Тоді рекомендуємо вам звернути свою увагу на модель Gerber Freescape Hatchet. Представлена сокира поєднує в собі такі якості як надійність, міцність і легкість, що в купе з продуманою, збалансованою конструкцією, робить його відмінним варіантом для рубки різноманітних матеріалів.

Спеціальні ціни та умови для організацій: ФОП та юридичних осіб. Працюємо з ПДВ та прикріплюємо до вас особистого менеджера.

+38 (066) 333 93 51

+38 (067) 333 93 51

+38 (063) 333 93 51

або звертайтесь в онлайн-чат на сайті.

Відправляємо замовлення щодня без вихідних
Артикул:31-002536
3 800 грн.
Немає в наявності
Оплата частинами, розстрочка 3 місяці Privatbankx 3 міс.
Знайшли дешевше? Купуйте у нас зі знижкою!
Ваше iм'я
Телефон
Посилання (де знайшли дешевше)
Ціна (яку знайшли дешевше)
Посилання на сторінку, де розташована форма

Gerber

Опис сокири Gerber Freescape Hatchet, 31-002536:

При тривалих походах, особливо якщо вони відбуваються в холодну пору року, досить часто виникає необхідність в розведенні багаття. Відповідно, для того щоб нарубати дров і підготувати їх, потрібно скористатися таким інструментом, як сокира. Однак звичайний сокиру з дерев'яною рукояткою для даної ситуації буде малопридатний, так як він має велику вагу, що стане дійсно помітно при тривалому пішому подорожі.

Спеціально для подібних випадків існують туристичні сокири, які набагато легше зразків з дерев'яними рукоятками, а в міцності - нічим не поступаються останнім. Одним з таких є Gerber Freescape Hatchet. Даний сокиру має невеликі габарити і його вага становить менше кілограма, завдяки чому він як не можна краще підходить для тривалих подорожей. Лезо сокири виконано із загартованої сталі, завдяки чому сокиру можна використовувати навіть для найважчих робіт. А спеціальне покриття-продовжить термін служби сокири і додатково буде оберігати його від корозії.

Рукоятка виконана з полімерних матеріалів, відрізняється високою стійкістю до фізичних пошкоджень і температурних перепадів. На кінці рукоятки є отвір під темляк, за допомогою якого ви зможете розмістити сокиру в найбільш зручному для вас місці.

Сокира Gerber Freescape Hatchet штатно комплектується спеціальним чохлом, який вбереже користувача від випадкових травм і зробить транспортування найбільш зручним і безпечним.

Особливість:

  • сокира Gerber Freescape Hatchet створена спеціально для вирішення різноманітних туристичних завдань на зразок рубки гілок і заготівлі їх на багаття;
  • Повна довжина сокири-44 см;
  • вага представленого сокири становить 924 грами;
  • лезо Freescape Hatchet виконано з кованої сталі;
  • рукоять сокири зроблена з полімерних матеріалів;
  • сокира штатно комплектується спеціальним чохлом.

Гарантія: Gerber Freescape Hatchet має довічну гарантію від виробника.

Тип товару
Інструмент
Бренд
Gerber
Тип
сокира
Призначення
ковані сокири, колун
Марка стали
кована сталь
Матеріал рукояті
пластик
Довжина см
44 (полная длина)
Вага кг
0,924
Гарантія
25 років
Теги:
Gerber
Оберіть мову сайту:

Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

Вам виповнилося 18 років?